Baka

Baka

Saffransbullar med vanilj och mandel

Safranbrötchen mit Vanille und Mandeln

Saffransbullar med vanilj och mandel Saftiga och underbakta saffransbullar med en fyllning av mandelmassa och vanilj. Med underbakta medar vi att man bakar bullarna till en lägre innertemp än vanligt bröd vilket gör att de blir krämigare och saftigare än vanliga. https://youtu.be/c0DYbGmcJ5U?si=gQ-fj6Pvpa4-Rt8j Fördeg 500 Vatten 60g jäst           540 vete 125 vetesur 50g socker 33g saffranslag

Safranbrötchen mit Vanille und Mandeln Weiterlesen »

Mjuk pepparkaka saftig och underbar

Weicher Lebkuchen saftig und wunderbar

En mjuk och saftig pepparkaka som håller sig saftig länge! Ingredienser: 125 g smör 20 g pepparkakskryddor (en blandning av kanel, vanilj, nejlika, kardemumma och ingefära, eller färdig pepparkakskrydda) 185 g strösocker 110 g vispgrädde 200 g ägg (cirka 4 stycken) 30 g honung 4 g bakpulver 200 g vetemjöl special Gör så här Smält

Weicher Lebkuchen saftig und wunderbar Weiterlesen »

Moussetårta med passionsfrukt, vit choklad och kokos. en enkel med ändå exklusiv moussetårta för festmiddagens slut!

Moussetorte mit Passionsfrucht, weißer Schokolade und Kokosnuss

Denna tropiska tårta är en dröm för kokos- och passionsfruktsälskare. Med en krispig kokoskaka i botten, silkeslen vit chokladmousse och frisk passionsfruktsmousse, toppas tårtan med rostade kokosflakes för extra textur och smak. Perfekt för när du vill imponera på dina gäster med något elegant och fräscht! Räcker till: 3 tårtor (12 bitar per tårta) Ingredienser

Moussetorte mit Passionsfrucht, weißer Schokolade und Kokosnuss Weiterlesen »

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar

Unglaubliche Zimtschnecken mit Zwei Arten von Füllungen

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar Idag ska vi baka riktigt lyxiga och otroliga kanelbullar med två sorters fyllningar, räcker till cirka 30 stycken. Vi har två fyllningar: en chokladganache och en vaniljkräm. Lite pyssel men värt varenda sekund. Fyllningarna fryser vi innan vi bakar in dem i bullarna. Let’s go! https://youtu.be/zDm-wPbWmTk?si=lo9yHC7MPOjcFXbt Chokladganache Ingredienser Vispgrädde

Unglaubliche Zimtschnecken mit Zwei Arten von Füllungen Weiterlesen »

Japanskt mjölkbröd, Risotto och Misoglass

Japanisches Milchbrot, Risotto und Miso-Eiscreme

Wir haben unseren neuen Wärmemixer, einen Chef-X, getestet und japanisches Milchbrot, Risotto mit luftgetrocknetem Schinken und Dill sowie Miso-Eiscreme mit Karamellsauce und Nüssen gemacht. Alle Rezepte können zu Hause ohne einen Wärmemixer zubereitet werden 🙂

Japanisches Milchbrot, Risotto und Miso-Eiscreme Weiterlesen »

Semla -årets recept på semlor

Semla – Rezept des Jahres für Semlor

Wir haben eine klassische Semla gemacht, aber mit zwei kleinen Innovationen. Zum einen ist der Teig ein kaltgeführter Teig mit Sauerteig und zum anderen krönen wir die Füllung mit salzkaramellisierten Mandeln. Ansonsten ganz klassisch. Hier kommt also das Rezept des Jahres für Semlor. Rezept für 15 Semmelbrötchen

Semla – Rezept des Jahres für Semlor Weiterlesen »

Perfekta lussekatter, saftiga och fluffiga söders gourmet johan heibert gastronomi

Perfekte Lussekatter, saftig und flauschig

Perfekte Lussekatter. Sowohl saftig als auch flauschig ist keine Magie, sondern es erfordert nur, ein paar spezielle Schritte beim Backen zu befolgen. Hier haben wir ein hervorragendes Rezept erstellt, damit du mit deinen Lussekatter erfolgreich bist. Denn natürlich möchte man, dass ein Lussekatt sowohl saftig, flauschig, süß als auch voller Safrangeschmack ist!

Perfekte Lussekatter, saftig und flauschig Weiterlesen »

Dags för årets halloweentårta med hjortron, kola och pekannötter. En orange tårta formad som en pumpa fylld med hjortronmousse, kolapannacotta gjord på kondenserad mjölk, på en botten av brownie med pekannötter.

Halloweenkuchen mit Moltebeeren, Karamell und Pekannüssen

Zeit für den diesjährigen Halloweenkuchen mit Moltebeeren, Karamell und Pekannüssen. Ein orangefarbener Kuchen geformt wie ein Kürbis, gefüllt mit Moltebeermousse, Karamellpanna cotta aus Kondensmilch, auf einem Brownieboden mit Pekannüssen.

Halloweenkuchen mit Moltebeeren, Karamell und Pekannüssen Weiterlesen »

Warenkorb
0
    0
    Dein Warenkorb
    Du hast nichts in deinem WarenkorbZurück zum Shop